Pienkuormaajan Työlaitteet

Vuokraamme kingcat/Avant pienkuormaajiin yhteensopivia työlaitteita. Seuraavat laitteet ovat tällä hetkellä vuokrattavissa:

klapikone joka katkaisee, halkaisee ja kuljettaa 4 metrin hihnalla klapit haluttuun paikkaan, maksimi katkaistaan rungon halkaisija noin 26 cm. Laitteella tekee tunnissa käyttötahdista riippuen 2-7 kuutiota polttopuita eli työn tehokkuus on kohdallaan. Lisätietoja ja soveltuvuus eri konemalleihin löydät valmistajan sivuilta.

Sorakauha leveys 100 cm

yleiskauha leveys 140 cm

Hydraulinen rehupihti joka on erinomainen apuväline esimerkiksi karsittujen puiden oksien keräämiseen ja siirtämiseen, teet tunnissa saman työn kun käsin koko päivän aikana.

trukkipiikit kuormalavojen tai muun raskaan tavaran siirtelyyn. Esimerkiksi omakotityömaalla rakennusharkkojen, laastin tai muiden rakennustarvikkeiden siirtelyyn sinne missä niitä rakennuksella käytetään. Nopeuttaa ja helpottaa rakennusprojektia merkittävästi.

Hydraulisesti kääntyvä 200 cm leveä lumiaura. Tällä putsata isommankin pihan, tien tai rakennustyömaan hetkessä.

Hydraulinen vinssi, vahvaa vaijeria noin 50 metriä ja päässä lukittava kiinnityskoukku. Esimerkiksi apuvälineiksi puunkaatoon ahtaissa paikoissa.

Ota yhteyttä

Soita

040-725 4605

tai

Lähetä yhteydenottolomake

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti