Pienkuormaajan vuokraus

King Cat / Avant

Vuokrataan huippuvarusteltu keskeltä nivelohjattu Kingcat 928 royal pienkuormaaja, vastaa perusominaisuuksiltaan Avant 528+ kuormaajaa. Erikoisuutena täysin katettu ja lämmitetty ajohytti jossa voit työskennellä pakkasellakin t-paidassa. Myös Webasto lisälämmitin kylmimpiin pakkasaamuihin.

Koneen varusteisiin kuuluu hydrauliikan ja lisähydrauliikan ulosotto joten käytät tällä kaikkia mahdollisia Avant/Kingcat työlaitteita. Koneen jatkopuomin ansiosta yletät viemään tai nostamaan kuorman aina lähelle oikeaa paikkaa, nostokorkeus noin 2,5 metriä. Koneessa on tehokkaat työvalot eteen ja taakse ja lisäksi nostopuomissa joten työnteko voi jatkua myös pimeän aikaan. Koneessa on myös huomiomajakka sekä cd/radiosoitin.

Koneen hallinnasta tekee helppoa perinteinen rattiohjaus, yhdellä keinupolkimella kulkusuunnan eteen/taakse ja vauhdin säätely sekä nostopuomin kaikkien toimintojen hallinta yhdellä joystick-ohjaimella. Koneen peruskäytön oppii muutamassa minuutissa puolen tunnin käytön jälkeen työskentely sujuu jo jouhevasti vaikket olisi koskaan tällaista laitetta aiemmin käyttänyt.

Koneen teho riittää kaikkiin normaaleihin työ ja nostotehtäviin, kone nostaa juuri sen verran kuormaa kuin sillä voi turvallisesti kuljettaa ilman kaatumisvaaraa. Polttoaine dieselöljy.

Vuokraaja voi noutaa koneen tai se voidaan erikseen sovittaessa toimittaa suoraan työmaalle tankki täytettynä ja sovituin työlaittein varustettuna.

Ota yhteyttä

Soita

040-725 4605

tai

Lähetä yhteydenottolomake

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti